Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ حمید منوچهری، منوچهر آذری، سیامک اطلسی، منوچهر شاهسواری مدیرعامل خانه سینما، حسن کاخی، میرطاهر مظلومی، مجتبی نقی یی مدیر امور دوبلاژ سیما، تورج نصر، افشین زی نوری، اردشیر منظم، کامران ملکی، رضا بنفشه خواه، شکرخدا گودرزی، بهمن هاشمی، بیژن علیمحمدی، اردلان شجاع کاوه و سعید شیخ زاده از جمله هنرمندان، گویندگان و دوبلورهای فیلم و سریالی بودند که در این مراسم حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

همچنین خسرو خسروشاهی، منوچهر والی، منوچهر اسماعیلی و علی همت مومیوند از دیگر حاضران در این مراسم بودند.

این مراسم با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد.

سپس مومیوند گفت: عمو حسین عزیز هم رفت، در این چند ماهه شاهد رفتن چند تن از عزیزان دوبلور بودیم. امیدوارم نفر بعدی خودم باشم.

او با تسلیت به خانواده حسین عرفانی و همه دوبلورها عنوان کرد: از همه شما که در مراسم استاد عزیزمان شرکت کردید ممنونم. عموحسین عزیز ما رفت و خنده هم از دوبله رفت .امیدوارم دیگر شاهد از دست دادن استادان خود نباشیم و این ضایعه بزرگ را به همه تسلیت می گویم.

بعد از آن منوچهر والی زاده که بغض کرده بود به جایگاه آمد و بیان کرد: نزدیک ۶۰ سال در کنار هم بودن باعث شد از خانواده به من نزدیک تر باشد. از روزی که حسین عزیز مریض احوال شد، همه بچه های واحد دوبلاژ تکیده شدند. باورم نمی شود و حتی از روزی که حسین عزیز مریض احوال شد همه بچه های واحد دوبلاژ تکیده شدند.

والی زاده در ادامه بیان کرد: ما یک عمر در کنار هم کار کردیم و جز صمیمیت و محبت چیزی ندیدیم. من از شما مردمی که این قدر محبت دارید، شرمنده می شوم و ممنون که آمدید. می خواهم یک تشکر ویژه از نقی یی و مهدی منفرد از دوستان صمیمی او، دخترش مهسا عرفانیان داشته باشم. خدا به مهسا توان و قوت بدهد که در کنار مادرش شهلا ناظریان مقاوم است.

این دوبلور با سابقه اظهار کرد: او تا لحظه آخر که در بیمارستان بود، همه را می خنداند. او با جوانان بسیار خوب بود. خداوند در ابتدای ماه محرم او را برد و امیدوارم روحش شاد باشد. امیدوارم روح منوچهر نوذری هم شاد باشد که بسیاری از ما را در این عرصه همراهی کرد.

در ادامه منوچهر شاهسواری مدیرعامل خانه سینما گفت: چند روز پیش گروهی از گویندگان ما جلسه ای داشتند، من هم قراری داشتم، صدای خنده و شادی می آمد و برای ما که این در دوره سینمای کلاسیک این صداها را شنیده بودیم نوستالژیک بود. دردناکی بسیاری از ما این است که چیزی را برای ماندگار شدن نداریم و خوشا به حال آنان که از خود یادگاری می گذارند و صدا مهمترین چیزی است که به یادگار می ماند. ما با صدای عرفانی خندیدیم، گریه کردیم و شاد شدیم و حالا او در میان ما نیست و تنها صدایش را داریم. خداوند همسرش شهلا ناظریان و فرزندانش را سلامت نگه دارد.

ناصر ممدوح دیگر دوبلور با سابقه فیلم و سریال نیز در این مراسم عنوان کرد: حسین عرفانی دوست و همکار بسیار گرانبهایی بود که از دستمان رفت. خیلی زود کسالت پیدا کرد و خیلی زود روحش پر کشید. من به راستی وقتی شنیدم شوکه شدم چون خنده ها و شوخ طبعی او را هیچ گاه فراموش نمی کنم. عرفانی یکی از صداهای ماندگار و شاخص بود و با رفتن او حرفه ما دچار خلاء شد. عرفانی، بهرام زند و محمد عبادی از جمله دوبلورهایی بودند که امسال از میان ما رفتند پس بگذارید بگویم امسال برای ما سال خوبی نبود.

زهره شکوفنده دوبلور نیز در این مراسم درحالی که اشک می ریخت پشت تریبون حاضر شد و گفت: هر کسی یک پدر و مادر دارد، اما من در این حرفه نزدیکان بسیاری دارم. از همه جمعی که من وارد دوبله شدم چند نفر باقی ماندند و امیدوارم من دیگر نباشم تا چنین اتفاقاتی را ببینم. عرفانی از این نزدیکان بود که بسیار حامی من بود و حتی تا آخرین روزهای سلامتی اش به دنبال این بود که به ما کمک کند.

سپس ژرژ پطروسی نیز بیان کرد: بیشتر از ۵۰ سال من در کنار عرفانی و دیگر همکاران خوبم کار کردم. در این اتاق ها خیلی از همکاران ما کارهای بزرگی خلق و آثار درخشانی به جای گذاشتند. همه سخن ها را دوستان من گفتند، عرفانی غیر از اینکه گوینده خوبی بود دوست و همراه بود و انرژی بی پایانی داشت. ما معتقدیم که مرگ حق است و خوش به حال کسی که وقتی این راه ناگزیر را می پیماید از خود آثاری نیکو و درخشان به جای می گذارد.

افشین زی نوری نیز از طرف نسل جوان دوبله در پشت تریبون حاضر شد و گفت: سلام عموجان، تو که می گفتی همیشه همه چیز جفت و جور است. پس چرا امروز هیچ چیز درست نیست. از دست دادن عرفانی یک ضایعه بزرگ برای دوبله ایران بود. او عجیب بود، وقتی در یک مراسمی وارد می شد آنجا را از اخم به خنده تبدیل می کرد. چراغ دوبله خاموش شد و من واقعا متاسفم.

در این مراسم ذکر مصیبتی نیز برای عرفانی اجرا شد.

در بخش دیگری از مراسم تشییع زنده یاد حسین عرفانی، پیام مرتضی میرباقری معاون سیما خوانده شد که به این شرح است:

«انا لله و انا الیه راجعون»

خداحافظی با صاحب صدای ماندگار، پر صلابت و محبوب هنر دوبلاژ تلویزیون غمی جانکاه و موجب تاثر است.

بی شک مرحوم حسین عرفانی با هنر ارزنده و صدای اعجاب انگیز  لحظه های درخشانی را در بیش از ۵ دهه فعالیت هنری خود، در قلب ها و یادها جاودانه نموده است.

اینجانب، درگذشت این هنرمند فقید را حضور همسر و فرزندان ایشان، خانواده بزرگ دوبلاژ سیما و جامعه هنری تسلیت می گویم و برای بازماندگان از خداوند متعال طلب صبر و برای آن هنرمند والا مقام رحمت و غفران الهی مسألت دارم.»

در پایان این مراسم بر پیکر حسین عرفانی نماز خوانده شد و هنرمندان و گویندگان او را به سمت خانه ابدی خود در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) بدرقه کردند.

خبرنگار: فاطمه زاهد

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: درگذشت حسین عرفانی حسین عرفان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۰۵۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکر مرتضی شفیعی در اصفهان خاکسپاری شد

به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز با حضور مردم هنردوست اصفهانی، پیکر مرتضی شفیعی (رهبر و بنیانگذار ارکستر ملی موسیقی اصفهان) تشییع و در قطعه نام‌آوران باغ رضوان به خاک سپرده شد.

مرتضی شفیعی در سن ۴۰ سالگی به دلیل ابتلاء به بیماری کبد در بیمارستان ابوعلی سینای شیراز درگذشت.

این هنرمند اصفهانی سابقه نوازندگی در ارکستر ملی ایران، ارکستر سمفونیک صدا و سیما، همکاری با ارکستر سمفونیک کنسرواتوآر چایکفسکی مسکو را داشت.

مرحوم شفیعی، ارکستر ملی اصفهان را در سال ۸۳ راه‌اندازی کرد و در سال ۹۱ رتبه نخست جایزه جشنواره موسیقی فجر را به دست آورده بود.

همکاری با خوانندگانی چون علیرضا قربانی و سالار عقیلی در کارنامه مرحوم شفیعی وجود دارد.

شفیعی نوازندگی را نزد استادانی، چون هوییک باغومیان، ابراهیم لطفی، علی‌رحیمیان، ربکا هافمن، روبن گوسمیان و آهنگسازی را نزد لوریس چکنواریان، کامبیز روش‌روان، منوچهر صحرایی، امیر اسلامی و ولادیمر خوستیف آموزش دیده بود.

کد خبر 6091896

دیگر خبرها

  • پیکر مطهر شهید اصفهانی بعد از ۴۲ سال شناسایی شد
  • آئین گرامیداشت شهید «محسن حسین نیا» در زورخانه کن برگزار شد
  • پایان انتظار ۴۲ساله خانواده شهید در اصفهان
  • (تصاویر) تشییع پیکر آیت الله ضیاءالدین نجفی تهرانی
  • تشییع و خاکسپاری پدر شهید والامقام عباس چاه کبوتری در گرگان
  • پیکر مطهر شهید گمنام عصر روز جمعه مورد استقبال مردم رفسنجان قرار می‌گیرد
  • تشییع و خاکسپاری پیکر مرتضی شفیعی در اصفهان
  • شناسایی هویت ۷ شهید گمنام مدفون در فارس
  • پیکر بسکتبالیست نوجوان قزوینی تشییع شد
  • پیکر مرتضی شفیعی در اصفهان خاکسپاری شد