Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-01@00:06:01 GMT

شهلا ناظریان راهی خانه ابدی شد/ عکس

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۸۳۴۵۵

شهلا ناظریان راهی خانه ابدی شد/ عکس

شهلا ناظریان از پیشکسوتان عرصه دوبله و همسر زنده‌یاد حسین عرفانی، دیگر دوبلور فقید کشورمان شامگاه یکشنبه، چهارم اردیبهشت بر اثر سکته قلبی درگذشت.

در مراسم تشییع و خاکسپاری این دوبلور فقید، چهره‌هایی چون افشین ذی‌نوری، علیرضا جاویدنیا، منوچهر زنده‌دل، کیکاووس یاکیده، جواد پزشکیان، شهراد بانکی، شهروز ملک‌آرایی، رابعه مدنی، علیرضا باشکندی، شوکت حجت، ناهید امیریان و بسیاری دیگر از اهالی دوبله و رادیو حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی همت مومیوند، دوبلور در مراسم تدفین پیکر شهلا ناظریان گفت: «چه غریبانه عزیزانی که دوست‌شان داریم از بین ما می‌روند و آن‌چه برای ما می‌ماند خاطرات خوبشان است و ما به رضای خدا راضی‌ایم. باز هم یک صدای ناب و باصلابت و پرقدرت از عرصه دوبله رخت بربست. استاد ناظریان از بین ما رفت و تنها خاطرات بسیار خوبی که از ایشان داریم برایمان ماند. درگدشت ایشان را به همه علاقه‌مندان‌شان، همکارانم و خانواده عزیزشان تسلیت می‌گویم.»

او افزود: «ما مدت‌هاست که از شنیدن صدای استاد شهلا ناظریان در فیلم‌های جدید محروم بودیم ولی دلخوش بودیم به اینکه گاهی از نزدیک زیارت‌شان می‌کردیم و سایه‌شان بر سر ما و دوبلاژ ایران است که متاسفانه ایشان را از دست دادیم.»

منوچهر والی‌زاده، دوبلور نیز گفت: «صحبت برای من سخت است که دو تا از همکاران عزیزمان از بین ما رفتند. با خانم ناظریان و آقای عرفانی روابط نزدیکی داشتم و سال‌ها خانوادگی رفت‌وآمد کردیم‌. خدا رحمتشان کند. نمی‌دانم چه طور به دخترشان مهسای عزیز تسلیت بگویم ولی زندگی همین است. خدا شهلای عزیز و مهربان را رحمت کند. دیگر چنین صدایی در دوبله نخواهیم داشت. این صدای عرفانی را نخواهیم داشت. صداهایی مثل استاد چنگیز جلیلوند و دیگرانی که آسمانی شدند.»

سعید توکل از تهیه‌کننده‌های قدیمی رادیو هم در این مراسم گفت: «از سال ۶۸ بود که با مرحوم ناظریان و عرفانی آشنایی و همکاری دارم. وظیفه داشتم از طرف همه همکاران رادیو این همکاری چندین‌ساله را عنوان و تسلیت عرض کنم. شخصیت هنری خانم ناظریان منهای آن صدای زیبا و هوش و معرفت متمایز بود و رنگ خاصی که صدایشان را متمایز می‌کرد و جزو صداهای شاخص کشور بودند. در تمام این سال‌ها که در رادیو و تلویزیون فعالیت داشتیم باعث مباهات بود که با چنین جواهرهایی همراه بودیم.»

علیرضا جاویدنیا، گوینده و بازیگر نیز گفت: «من علیرضا جاویدنیا به عنوان کوچکترین شاگرد هر دو عزیز حسین عرفانی و خانم ناظریان افتخار چندین کار تئاتری و رادیو و تلویزیونی را در کنارشان داشتم. شاگردی کردم و سعی کردم معدلم خوب باشد. چه اندازه مقبول بوده خدا داند. تسلیت می‌گویم، برقرار و زنده و پشتیبان باشید.»

مهوش افشاری، دوبلور پیشکسوت نیز در این مراسم گفت: «حرف زدن درباره خانم ناظریان بعد از پنجاه و چند سال دوستی خیلی سخت است. بیش از پنجاه سال در خدمتشان بودم و دوست‌شان داشتم و واقعا خوشحال بودم که دوستش هستم. به او افتخار می‌کردم. در این پنجاه سال بیشتر با هم کار می‌کردیم؛ به جز این چند سالی که بیمار بود. خیلی برایم ناگوار است، خیلی جایشان خالی است.می‌دانم چقدر خوشحال است از اینکه همه شما اینجا حضور دارید.»

حسین خدادادبیگی، دوبلور هم در مراسم زنده‌یاد ناظریان گفت: «صحبت کردن درباره بزرگان دوبلاژ برای من حقیر سخت است. افتخار بیش از چهل سال شاگردی بزرگان دوبلاژ را دارم. استاد عرفانی شهلا ناظریان و... چند سالی است ما ستارگانی را از آسمان دوبلاژ از دست می‌دهیم. همه عزیزان یکی‌یکی دارند می‌روند. از صحبت استاد والی‌زاده استفاده می‌کنم که فرمودند حسین عرفانی، شهلا ناظریان، بهرام زند، جلیلوند و تمام عزیزانی که در آسمان دوبلاژ می‌درخشیدند تکرار نمی‌شوند. به جامعه دوبلاژ و همکاران خوبم تسلیت عرض می‌کنم. به ویژه دختر مرحوم عرفانی و ناظریان؛ مهسا که علاقه وافری به پدر و مادرش داشت و از زمانی که مادرش کمی توانایی‌اش را از دست داد، مهسا خانم عین پروانه دور گل، دور مادر چرخید و مراقبش بود. ان‌شاءلله خدا به او و همه صبر دهد. بیاییم قدر خودمان و پیشکسوتان‌مان را بدانیم و بدانیم که این عزیزان تکرارنشدنی هستند.»

شهلا ناظریان متولد سال ۱۳۲۶ در تهران بود و در ۷۵ سالگی درگذشت. او از سال ۱۳۴۱ و همزمان با تحصیل در دبیرستان، وارد عرصه دوبله شد و شروع کار حرفه‌ای او در دوبله به سال ۱۳۴۲ برمی‌گردد.

ناظریان در طول سال‌های فعالیت خود در دوبلاژ، به‌ جای بسیاری از بازیگران مطرح جهان از جمله اینگرید برگمن، لورن باکال، سوفیا لورن، دایان کیتون، راکوئل ولش، فی داناوی، آن مارگرت، کاترین اسپاک، کاترین راس، الیزابت تیلور، جولی کریستی، سیلوا کوشینا، ژاکلین بیسه، کاترین دنوو، میشل مرسیه، و… حرف زده‌ است.

یکی از درخشان‌ترین گویندگی‌های او در دوبله فیلم مشهور «کازابلانکا» به‌جای اینگرید برگمن در کنار گویندگی حسین عرفانی به‌جای همفری بوگارت است.

مراسم ختم شهلا ناظریان، جمعه ۹ اردیبهشت مسجدالرضای تهران واقع در میدان نیلوفر، از ساعت ۱۷ تا ۱۹ برگزار می‌شود.

۲۵۹۲۵۹

کد خبر 1625815

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بازیگران سینما و تلویزیون ایران دوبله حسین عرفانی حسین عرفانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۳۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنادر هوشمند، راهی برای آینده روشن

تین نیوز

بنادر نسل سوم یا بنادر نوین از اهمیت بالایی برخوردار هستند و می توانند به طور موثر در توسعه حمل و نقل دریایی و تجارت بین المللی کشورها کمک کنند. در ایران، توجه به توسعه بنادر نسل سوم در سال های اخیر افزایش یافته است اما هنوز به سمت ایجاد و یا اصلاح این بنادر نیستیم.

باید به سمت ایجاد بنادر «نسل سوم» برویم


به گزارش تین نیوز به نقل از سی نیوز، بنابر تحلیل های صورت گرفته، بازار حمل و نقل دریایی جهانی به سمت رونق و توسعه پیش می رود و کشورهای رقیب در حمل و نقل دریایی از فناوری های مدرن بهره می برند. از این رو، ایران به منظور حفظ و افزایش رقابت پذیری در این حوزه، نیازمند به سرمایه گذاری در بنادر نسل سوم است.
این بنادر معمولاً دارای تجهیزات پیشرفته تری هستند و امکانات بارگیری و تخلیه بهینه تری را فراهم می کنند.

در اینجا چند نکته مهم در مورد بنادر نوین که باید روی آنها بسیار کار کرد مطرح می کنم:

 پهلوگاه های عمیق تر و اسکله های پیشرفته: بنادر نسل سوم دارای پهلوگاه های عمیق تر و اسکله های با تجهیزات پیشرفته تری هستند که به کشتی های بزرگتر اجازه می دهند در آنها وارد شوند. این امکانات باعث افزایش کارایی و کاهش هزینه های حمل و نقل می شوند.

 تسهیلات بارگیری و تخلیه مدرن: بنادر نسل سوم دارای تسهیلات بارگیری و تخلیه با فناوری های پیشرفته مانند جرثقیل های بارگیری اتوماتیک و سیستم های کنترل بارندگی هستند که عملیات حمل و نقل را سریع تر و کارآمدتر می کنند.

توسعه بنادر مخصوص صادرات و واردات: این بنادر به توسعه تجارت بین المللی کمک می کنند و نقش مهمی در رشد اقتصادی کشور ایفا می کنند.

توسعه بنادر با رویکرد بین المللی:  این بنادر از استانداردها و قوانین بین المللی استفاده می کنند و به عنوان گره های حمل و نقل بین المللی عمل می کنند.

بنادر دیجیتالی:

سیستم های هوشمند و اتوماسیون: بنادر دیجیتالی از سیستم های هوشمند و اتوماسیون استفاده می کنند که به طور خودکار فرآیندهای مختلف مانند بارگیری، تخلیه، و کنترل ترافیک کشتی ها را مدیریت می کنند. این سیستم ها باعث بهبود کارایی و افزایش امنیت و دقت عملیات می شوند.

ارتباطات مبتنی بر داده: بنادر دیجیتالی از ارتباطات مبتنی بر داده استفاده می کنند که امکان انتقال اطلاعات به صورت سریع و دقیق بین مختلف قسمت های بندر، کشتی ها، و مراکز مختلف مانند گمرک و پلیس دریایی را فراهم می کنند.

پایگاه داده های ترافیک دریایی: بنادر دیجیتالی از پایگاه داده های ترافیک دریایی استفاده می کنند که به مدیران بنادر اطلاعات دقیقی در مورد ترافیک کشتی ها، بارگیری و تخلیه، و وضعیت دیگر عملیات بندری را ارائه می دهند. این اطلاعات به مدیران کمک می کنند تا تصمیمات بهتری در مورد مدیریت بندر بگیرند.

پلتفرم های اینترنت اشیا (IoT): بنادر دیجیتالی از پلتفرم های اینترنت اشیا استفاده می کنند که به آنها امکان می دهد تا از راه دور دستگاه ها و تجهیزات مختلف بندر را مدیریت و کنترل کنند، مانند سیستم های نورپردازی، دوربین های مداربسته، و تجهیزات امنیتی.

نقش بنادر دیجیتالی در توسعه حمل و نقل دریایی:

افزایش کارایی و کاهش هزینه ها: بنادر دیجیتالی با بهبود عملکرد و کارایی عملیات بندری، به کاهش هزینه ها و زمان های انتظار برای کشتی ها و کاهش هزینه های ناشی از تأخیرها کمک می کنند.

افزایش امنیت: با استفاده از سیستم های هوشمند و ارتباطات مبتنی بر داده، بنادر دیجیتالی امکانات امنیتی بهتری را فراهم می کنند که به حفظ امنیت عملیات بندری کمک می کنند.

تسهیلات بیشتر برای کاربران: بنادر دیجیتالی با فراهم کردن سیستم های هوشمند و خدمات آنلاین، تسهیلات بیشتری برای کشتی ها، مسافران، و مشتریان بندر فراهم می کنند.دولت و مسئولان باید با تمرکز بر توسعه بنادر نسل سوم، اقدامات لازم را برای ایجاد بنادر هوشمند و مدرن در سراسر کشور به عمل آورند تا ایران به یکی از قطب های مهم حمل و نقل دریایی در منطقه تبدیل شود. این توسعه ها نه تنها به رشد اقتصادی کشور کمک می کنند بلکه به افزایش امنیت دریایی، حفظ محیط زیست دریاها و کاهش ترافیک و آلودگی هوا نیز کمک خواهند کرد. بنابراین، توسعه بنادر نسل سوم نه تنها به منافع اقتصادی بلکه به بهبود کیفیت زندگی مردم نیز می تواند کمک کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مربی پرسپولیس هم راهی تبریز می‌شود!
  • اعزام زائران خانه خدا پس از ۹ سال انتظار از فرودگاه اصفهان
  • آرژانتین مسی را ابدی می‌خواهد: تا ابد بازی کن لئو!‏
  • هفتمین کاروان کمک‌های مصر راهی غزه شد
  • نقد فیلم مست عشق / شکستی مفتضحانه برای حسن فتحی
  • پرسپولیس فعلا سهمیه مستقیم لیگ نخبگان را در جیب دارد
  • بنادر هوشمند، راهی برای آینده روشن
  • عروس و داماد درچه‌ای راهی خانه بخت شدند
  • گرامیداشت سالروز تولد سیمین دانشور برگزار شد
  • انفجار شدید در تبریز ۴ نفر را راهی بیمارستان کرد